Z uporabo naših spletnih storitev soglašate z uporabo piškotkov. Želim izvedeti več >>

Stik z nami, naročila: 01 24 47 200, info@vseknjige.si

O D Klubu

Dobrodošli na straneh D KLUBA. Odločili smo se, da zvestim naročnikom tednika Demokracija in bralcem knjig založbe Nova obzorja ponudimo še več, zato smo knjižni klub Demokracija nadgradili in za vas oblikovali D KLUB, ki vam bo vsak mesec prinašal še več ugodnosti, novosti in posebnih priložnosti.

Članstvo v D KLUBU je brezplačno in brez obveznosti, prinaša pa vam:

-        cenejši nakup knjig,

-        sodelovanje v žrebanjih med člani D KLUBA za darila, ki jih bosta za vas občasno pripravila tednik Demokracija in založba Nova obzorja,

-        možnost koriščenja posebnih ugodnosti za člane D KLUBA,

-        sodelovanje pri družbeno odgovornih aktivnostih D KLUBA.

 

Člani D KLUBA ste vsi naročniki tednika Demokracija in kupci knjig iz založbe Demokracija, ki ste ob nakupu pristopili v knjižni klub Demokracija, ter vsi, ki nam pošljete izpolnjeno pristopnico objavljeno v tedniku Demokracija, svojo željo sporočite po telefonu na številko 01 24 47 200 ali po elektronski pošti na naslov dklub@demokracija.si.

Članstvo se preneha na željo člana takoj, ko le-ta pisno obvesti založbo Nova obzorja o svojem izstopu. Osebne podatke članov kluba hranimo v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov in jih ne posredujemo tretjim osebam. Član lahko kadar koli pisno zahteva, da založba Nova obzorja v roku petnajstih dni trajno ali začasno preneha uporabljati njegove osebne podatke za namen neposrednega trženja ter ga o tem v nadaljnjih petih dneh obvesti pisno.

D KLUB bo še posebej nagradil najbolj zveste člane, D člane, z mesečnimi aktivnostmi namenjenimi samo vam. D člani D KLUBA ste vsi naročniki tednika Demokracija, ki naročnino poravnavate enkrat letno.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

O podjetju

Naziv podjetja: Nova obzorja založništvo d.o.o.

Skrajšan naziv: Nova obzorja d.o.o.

Naslov: Linhartova cesta 13,  1000 Ljubljana

Tel. št.: 01/24 47 200

E-mail: info@vseknjige.si

ID za DDV: SI59695668

Matična št.: 1318977

IBAN: SI56 1010 0005 4106 207, Banka Intesa Sanpaolo d.d.
IBAN: SI56 0430 2000 2879 817, Nova KBM d.d.
Nalaganje...