Z uporabo naših spletnih storitev soglašate z uporabo piškotkov. Želim izvedeti več >>

Stik z nami, naročila: 01 24 47 200, info@vseknjige.si

Kuharska knjiga

Avtor: Ivan Ivačič

KODA: 40119

Redna cena: 25,00  

Klubska cena: 22,50

Prihranite: 2,50 (10%)
-10%
Na zalogi

Polepšana in popestrena z drobnimi zanimivostmi in fotografijami iz maestrovega poklicnega in zasebnega življenja. Jezikovno in oblikovno posodobljena. Kot vselej pa - namenjena vsem, ki prisegajo na enostavno, hitro in praktično kuhanje! Uporabna tako za začetnike kot za izkušene mojstre. Inovativna, kot je bil inovativen mojster Ivačič. Zabavna, kot je bil zabaven mojster Ivačič. Praktična, kot je bil praktičen mojster Ivačič. Jezikovno in oblikovno osvežena. Še prijetnejša in še bolj praktična.
Izredno zanimivo, poučno in pregledno je poglavje DRUŽENJE VINA IN HRANE, ki sta ga napisala mag. Anton Vodovnik in Mateja Vodovnik Plevnik. Tako laiku kot strokovnjaku bodo koristni podatki o vrstah in kakovostih vin, geografskem poreklu posameznih vin, sortah, letnikih, o izbiri, ponudbi in postrežbi vin - vključno s tem, v kakšnem kozarcu postrežemo posamezna vina.

Vsebina:

  • Hladne jedi
  • Čiste mesne juhe
  • Jušne zakuhe in vložki
  • Mesne, zelenjavne, sadne in sadno-zelenjavne juhe
  • Enolončnice
  • Jajčne jedi
  • Jedi iz govedine
  • Jedi iz teletine
  • Jedi iz svinjine
  • Jedi iz mletega mesa
  • Jedi iz perutnine
  • Jedi iz divjačine
  • Jedi iz drobnice
  • Ribe in mehkužci
  • Hladne in tople omake
  • Priloge
  • Prikuhe
  • Gobe
  • Kuhane in sveže solate
  • Razne vrste testa
  • Palačinke, narastki, pudingi
  • Sladice in kompoti
  • Dodatek
  • Druženje vina in hrane
     
  • obseg: 420 strani
  • format: 17 x 24 cm
  • trda vezava

 

 

 

 
Nalaganje...